“We moeten leren te dansen bij de Nationale Politie”, Hans Schönfeld was mijn gast (Radio)

Innovatie binnen de technische wereld zorgt er voor dat we steeds veiliger worden. Richard van Tilborg ontvangt dinsdag in SMART Technology niemand minder dan Hans Schönfeld, Chief Innovation Officer bij de Nationale Politie!

Luister via onderstaande link de uitzending terug!

 

 

 

Presentator Richard van Tilborg, partner innovative technologies @Ordina SMART Technologies, neemt ons mee in de wereld van de innovaties in de technologie. Technische ontwikkelingen gaan steeds sneller, worden betaalbaarder, worden kleiner en komen hiermee dichter bij de mens te staan. In het programma SMART Technology wordt stil gestaan wat dit voor mogelijkheden en nieuwe toepassingen biedt en hoe deze ons werk en leven makkelijker maken.

SMART Technology is er iedere dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur.