Desinvestering van zelfsturende autos… VR.. rrr… (Vlog)

Miljarden worden geïnvesteerd in zelfsturende auto’s en nieuwe infrastructuur. Maar kunnen we dit geld niet meer resultaatgericht en toekomstvast inzetten?

Ik woonde vroeger in Noord Brabant, en kon via de Gorinchemse brug de steden boven de rivieren bereiken. Ik las, toen ik tien jaar was, regelmatig in de krant dat er plannen waren om de brug te verbreden of een dubbeldeksbrug van te maken.

Vele jaren verder, toen ik mijn werkleven boven de rivieren begon, was geen van deze plannen doorgevoerd en stonden elke dag een mooie rij auto’s mij op te wachten. Een groot probleem wat de economie en de mens veel tijd, energie en geld kost. Daarom was ik een echte voorstander van investering in de aanpassingen voor verbeterde infrastructuur en elektronische zelfsturende auto’s voor meer efficiëntie en het milieu.

Echter ben ik nu tot een heel ander inzicht gekomen en zie ik grote kansen om veel van deze problemen op een andere manier te kunnen oplossen. Hoe? Dat leg ik in onderstaande vlog uit.

Virtual reality (VR)….

Originele verschijning in: https://www.computable.nl/artikel/opinie/digital-innovation/5892496/1509029/desinvestering-van-zelfsturende-autos.html